Hoppa till innehåll

Nya kategorier: Serier och Provsmakat

Jag har precis lagt till två kategorier, Serier och Provsmakat.

Serier
Jag har skrivit om en del serier på boksidan. Men bara om serier i bokform. Nu ska jag i stället skriva om serier här och då kan jag skriva om böcker, tidningar, webbserier, serieskapande och annat jag har lust med.

Provsmakat
Jonas kläckte idén att man borde skriva på sin sida om t.ex. viner man smakat, så man kommer ihåg vad man tyckte. Han kommer nog inte att göra det, eftersom han har fullt sjå att hinna med att skriva om allt annat han vill skriva, men jag tyckte det lät skoj. Se inte fram emot några insiktsfulla vinrecensioner bara, jag är dålig på sånt. Vi smakade nyligen en spännande drickyoghurt, så den kanske blir först ut i provsmakat-kategorin…

Men nu ska jag återgå till studierna ett tag till… jäklar i min låda vad jag har varit duktig idag! Varför har jag inte varit så här duktig alla dagar för?

2 kommentarer

  1. Jonas Jonas

    Skriv yoghurt-grejen innan du glömmer vad den smakade, vettja. Och glöm inte choklad-klumparna.

  2. Ika Ika

    Åh, bra idéer med båda kategorierna, tycker jag. Serier äör spännande, jag är dåliga på att läsa sådana, men torr att jag skulle kunna tycka om dem. har förstås läst bserier i mängder och massor som barn, men det är lite annat. Har du läst tove Janssons muminserier förresten? Alltså inte de japanska som kommit på senare tid, utan originalen… Lite humoristiska och smått samhällskritiska på sina ställen… jag är ju tvungen att rekommendera dem iom att jag är ett stort fan av allt som har med de äkta mumintrollen att göra. Fyndade ett muminspel på loppis häromveckan, bild lär komma bara jag uppdaterar fotodagboken fram till nutid.

    Provsmakat är också kul, dels för att vi läsare kan få lite tips om vad man ska leta efter och vad man ska undvika, men också för det du skriver, att amn själv ska komma ihåg det efteråt. Jag försöker blogga om böcker jag läst och filmer jag sett, av samma anledning. det där med filmerna går väl inte så bra än, det har liksom blivit kvar på idéstadiet, men det kommer förhoppningsvis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *