Hoppa till innehåll

Provsmakat: Yalla! Kärlek

Jag trillade in hos Saravillfara och såg att hon skrivit om drickyoghurten Yoggi Yalla! Kärlek, som lanserades till Alla hjärtans dag. Eftersom jag inte köpt drickyoghurt sedan min Asienresa 2002 har jag inte lagt märke till den, men Saras inlägg gjorde att jag inte kunde låta bli att köpa en i present till Jonas, som strax skulle komma hem från sin veckolånga Linköpingsvistelse. Kärlek på flaska, liksom! :)


Bild från Arla.

Jag fick smaka och den var… intressant. Smaken är den något djärva kombinationen jordgubb-choklad-chili. Jordgubb står för en stor del av smaken och chokladen visade sig vara i form av små, små chokladbitar! Märkligt men ganska skoj. Chili-delen var inte särskilt påtaglig, men det kändes att det fanns något mer där. Gott, men jag lär inte börja köpa drickyoghurt för det.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *