Hoppa till innehåll

Pannkakor, vinkväll och fläkt

Igår var det vår pannkaksdag (vi firade 34 månader!) , men eftersom Jonas jobbade då flyttade vi firandet till tisdagen då han var helt ledig. Vi åt smarriga pannkakor och lade sedan större delen av kvällen åt att se The Godfather: Part II.

Igår hade jag i stället besök av Karin! Vi åt quornpaj och drack först en flaska Trivento och sen blev det en Tamarí också. Tamarí var ett riktigt spännande experiment, eftersom den innehåller 100% malbec och min teori om varför jag gillar Trivento så mycket var att det helt enkelt kanske är malbec som är en bra druva. Tamarí var gott, det hade en Trivento-liknande fyllighet, men samtidigt var det ganska fränt. Inte lika njutbart och lättdrucket som favoriten Trivento.

Idag har det varit sådär uschligt varmt igen. Jag har ställt en bordsfläkt intill datorn och nu har den faktiskt varit igång riktigt länge, så det verkar onekligen som om det skulle kunna vara överhettning som är problemet. När jag först startade den ikväll dog den direkt två gånger, men sen fick den stå och bli fläktad ett tag medan jag gjorde annat och nu är den väl kanske lite svalare. Otäckt när datorn bara klappar ihop stup i kvarten.

En kommentar

  1. Ika Ika

    Känner igen mina egna reaktioner i det du skriver om Gudfadern II. Visst var den väl bra på sitt sätt, visst är det en klassiker, men den är alldeles för lång för att jag ska lyckas behålla intresset. Eller snarare: den lyckas inte vara tillräckligt intressant för att motivera sin längd.
    Och sen den här hämndgrejen… Borde inte filmen klarar av att förmedla någon sorts förståelse, om än liten, för just hämndprincipen? För om den inte klarar av det är det ett skäl att dra ner på betyget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *