Hoppa till innehåll

Den stora guiden till verkligheten


Verklighetsguide.
  Det här är en samling korta texter som bör avnjutas i lagom små doser. Jag har haft den liggandes på toaletten och läst något stycke då och då. Mer klarar man inte riktigt av, för författarna tar i så det knakar för att visa sig coola och med lagom nonchalant inställning till världen och människorna, vilket blir lite tröttsamt i längden.

Texterna är indelade i olika kapitel:

  • Kärlek & sex
  • Själ
  • Hälsa
  • Droger
  • Hemma
  • Yrke
  • Stil

Givetvis finns texter jag gillar mer och texter jag gillar mindre. Jag gillar försvarstalet till missionärsställningen och tycker att det myckna pratet om välgörande örter och liknande faktiskt är lite intressant. Jag blir irriterad på texterna som går ut på saker som att smita från dejter och allmänt vara dålig mot andra människor, smita från ansvar med mera.

Den passade som sagt riktigt bra som toalettbok!

BokinfoTitel: Den stora guiden till verkligheten
Författare: Unnes, Elin (redaktör)
ISBN: 9100100234
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *