Hoppa till innehåll

Before Sunset

Fortsättningen på Before Sunrise! Jag blev förvånad när den kom och befarade det värsta, men faktum är att det här är en riktigt bra uppföljare som håller kvar stämningen från den första filmen och nästan känns ännu mer äkta.


Céline och Jesse i Paris.

Jesse och Céline träffades inte ett halvår senare som de bestämde i slutet av förra filmen. När denna film tar vid har det gått nio år och Jesse är i Paris för att promota sin bok. Där träffar han Céline, givetvis bara timmar innan hans plan lyfter mot USA. Deras liv har förändrats en del sedan sist, men de kan fortfarande prata med varandra och gör det på ungefär samma sätt som i första filmen. Det slutar mycket abrupt, men jag gillar slutet för att det inte blir sliskfällan jag befarade när jag hörde talas om uppföljaren. Jag hoppas att de slutar på topp och inte gör fler filmer nu.

FilminfoIMDB: Before Sunset
Regissör: Richard Linklater
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *