Hoppa till innehåll

Sims muzak på Scen

Igår när jag gick in i en porslinsbutik blev jag förvånad. Jag hörde nämligen musiken från The Sims 2. Min första tanke var att expediten inte hade särskilt mycket att göra, utan roade sig med datorspel och nu otåligt stod och stampade bakom disken medan hon hjälpte den utöver mig själv enda kunden i butiken.

Men det var inte så. Jag gick runt i butiken och ljudet kom från alla håll. Det lät dessutom som en mer soundtrackanpassad version av musiken.

Hade det varit en datorspelsbutik skulle jag inte ha blivit förvånad. Men porslinsbutik? The Sims handlar ju visserligen delvis om hempyssel, kanske blir man mer sugen på att köpa muggar och tallrikar när man minns sin senaste spelsession… vad vet jag?

För övrigt är butiken riktigt trevlig. Scen i Nordstan. Jag gick dit för att köpa en temugg (lämnade tillbaka en av julklappsmuggarna till Åhléns för att det var ett jack i den, men det fanns ingen att byta till just då, så jag fick pengarna tillbaka), men den fanns inte i rätt färg. Förra gången jag var där blev jag hjälpt av en rysligt trevlig och informativ expedit. Jag säger inte att hon var bra bara för att jag letar efter något att recensera utan för att jag verkligen reagerade på att hon var ovanligt bra.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *