Hide and Seek

Yes! En bra skräckfilm! Det är inte ofta de dyker upp, men den här gillade jag.

David Callaway (Robert De Niro) blir ensamstående far efter att hans fru hittats i badkaret med uppskurna handleder. David ser att dottern Emily (Dakota Fanning) inte mår bra efter den traumatiska händelsen och tänker att ett miljöombyte vore bra för dem båda. De flyttar till ett litet samhälle och försöker starta nya liv.

Emily är motsträvig när David försöker få henne att lära känna nya människor. Hon har redan Charlie och vill inte leka med någon annan, säger hon. När otäcka saker börjar hända i huset säger Emily att det är Charlie som står bakom dem. Men vem är egentligen Charlie?


Dakota Fanning, otäckt söt.

Dakota Fanning är riktigt bra i rollen som Emily, hon är både söt och otäck på en och samma gång. Filmen lyckas överraska mig med sin sluttwist. Bra!

FilminfoIMDB: Hide and Seek
Regissör: John Polson
År: 2005
Omdöme (1-5): 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.