Hoppa till innehåll

Stress

Argh! Deadlines duggar tätt, deadlines ligger löjligt nära inpå tentor och när ska man egentligen hinna tentaplugga? När ska man hinna någonting? Hur ska allt gå?

Aaaaaaarghhh!

Jag försöker bli mer disciplinerad och jobba mer – inte läsa bloggar, inte skriva här (fast jag har jättemycket jag vill skriva om)…

Inte jobba med romanmanus. :(

Inte ha roligt eller lata mig. Bara jobba.

Fast vi hade en bra dejt igår i alla fall. Det var mysigt med god mat och Parfymen som jag velat se jättelänge. Fast jag hade gärna sluppit den irriterande jävla människan i biosätet bredvid som ideligen var tvungen att påpeka högljutt för sin dejt hur hon upplevde filmen: “nä, guuu va äcklit!” – “va?!” – “han är ju helt sjuuuk” – “ahaaaa, han luktar inget, det är därför hunden inte märker honom” (grattis, din hjärncell fungerar åtminstone ibland).

Nu ska jag labba.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Linnéa Linnéa

    Sånt slipper man ju på filmfestivalen, men där är ju alla alltid förkylda och har rethosta i mycket större grad än på vanlig bio. Varför är det alltid så? För att filmfestivalens publik vistas mer i dammiga bibliotek än andra?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *