Hoppa till innehåll

Vår lilla kryddträdgård!

När jag var på IKEA med Karin förut köpte vi odlings-kit med basilika och ruccola. Nu har vi även köpt blomlådor och fröer från fröer.nu, så nu har vi en kryddträdgård på fönsterbrädan i köket. Utöver basilikan och ruccolan har vi rosmarin, citronmeliss, gräslök, persilja och smörgåskrasse på g, det senare på fatet i mitten. Hoppas att det blir nåt..!

Ruccolan går mycket bättre än basilikan, men basilikan har faktiskt tagit fart litegrann nu efter omflytten från den lilla IKEA-byttan till “kryddträdgården”.

Har mer att så också: söta runda små morötter, plus att vi fick en påse pumpafrön som bonus. Undrar hurdana pumpor man kan få i kruka..?

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Ser bra ut hörru!

    Hade jag varit du hade jag piratplanterat några av pumpafröna ute någonstans, det skulle kunna bli coolt.

  2. Helena Helena

    Vilken bra idé..! Tänk vad förvånade fastighetsskötarna skulle bli om det plötsligt började växa pumpor i rabatterna häromkring… så kan man måla dem till halloween också. Det här måste funderas på. Undrar om man ska driva upp plantor hemma först och sätta ut dem sen?

  3. Julia Julia

    Vad fint! Jag skulle jättegärna oxå vilja var så driftig. Jag har länge velat ha sånna där stora krukor, så att det blir mer som en rabatt och inte som enskilda krukväxter.. Fanns en snygg i trä på IKEA förut som jag spanade in men aldrig köpte. Kanske finns kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *