Hoppa till innehåll

Första eventjobbet!

Imorse fick jag ett samtal från SDR Action People som undrade om jag ville bjuda på sill i ICA Nära i Gunnilse på fredag. Klart jag vill! Han som ringde var väldigt trevlig och omtänksam – han ville gärna träffa mig innan, men tyckte att vi lika gärna kunde ta det på Kortedala torg eftersom han ändå skulle ut med bilen en sväng och då slapp jag ju åka hela långa vägen till deras kontor i kollektivtrafikvärmen. Passade mig perfekt eftersom jag ändå skulle handla. Fick en jättekäck kockrock och en massa papper. Ska jobba 10.30-19 och tillreda “medelhavssill”: skära sill, oliver och soltorkade tomater, rosta pinjenötter och så blanda ihop allt med crème fraîche, färsk basilika, salt och peppar. Och så ska jag bjuda folk och locka dem att midsommarhandla.

Tycker det låter helt okej, faktiskt. Det är ju den sortens reklam som folk blir glada av att utsättas för. Och det bästa är att om det inte är så kul så behöver jag ändå bara göra det i en dag. :) Jag hoppas givetvis på fler uppdrag, men då är det ju nya grejer som ska göras.

Började fundera på om jag borde ångra mig angående beslutet att inte ta ett heltidsjobb i sommar, men nu känns det genast bättre. En arbetsdag blir jag förstås inte rik på, men förhoppningsvis får jag fler gig under sommaren och hösten.

Och jo, jag tänker smaka på sillen trots att jag är vegetarian.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *