Hoppa till innehåll

GoDate ger dateidéer och inspiration

Mitt senaste Buzzador-projekt är att testa GoDate.se, som alltså är en sajt med idéer för vad man kan hitta på när man ska ha en date. Där finns faktiskt en del roliga förslag, så titta gärna in. Bli gärna medlem också och ange i så fall gärna e-postadressen godate [snabela] dagar.se som värvare.

Så här lyder Buzzadors föreslagna värvningstext:

“Jag är Buzzador och har provat på en ny site som heter GoDate.se. GoDate.se är inte matchmaking, utan en site som riktar sig till dig som redan har en relation med någon att dejta.

På GoDate.se söker du inte efter personer utan efter idéer och inspiration. Konceptet är unikt och det första i Sverige, troligtvis i världen. GoDate.se är helt gratis så du riskerar inget och har allt att vinna!

På GoDate.se finns idag hundratals dateidéer. Målsättningen är att bygga världens största idédatabas med medlemmarnas hjälp. Vi Buzzadorer och våra vänner får vara bland de första med att lägga in datingförslag, skapa bloggar, skriva i forumet osv.”

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *