Hoppa till innehåll

Smidig nedladdning från eget flickr-konto!

Av en händelse råkade jag stöta på precis vad jag saknat! Via FireUploader, som är en addon till Firefox, kan man ladda upp och ner filer till några olika sajter precis som i ett FTP-program. I och med detta blir det faktiskt rimligt att t.ex. använda flickr som bildbackup.

I dagsläget finns stöd för flickr, box.net, Picasa, Youtube, Facebook, Webshots och Omnidrive.

Strålande med smidig nedladdning av flickr-bilder. Det enda jag sett som möjligtvis är en nackdel (som inte har med FireUploader utan med flickr att göra) är att filerna döps om när man ändrar bildrubriken på flickr.

3 kommentarer

  1. Det där såg intressant ut. Jag har precis funderat på vart jag borde ladda upp bilder; inte för att den här svarar på den frågan men det gör det i alla fall lättare att ladda upp bilderna när jag väl bestämt mig.

    Just nu är jag lite sugen på att välja Facebook, med Picasa som tvåa.

  2. Helena Helena

    Facebook är ju ganska trevligt för att man kan lägga upp hur mycket som helst gratis – men det är väldigt trist att man inte kan se bilderna i full storlek sen. Av de två skulle jag nog välja Picasa och lägga en slant för lite mer utrymme än 1Gb som man får gratis. Jag har ju betalat ca 170 kr för ett års Flickr-användning och lär fortsätta med det. Då är allt obegränsat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *