6 kommentarer

 1. Jag har en röd höstjacka :-) wee Helena tycker att jag är snygg ;-) Kram Veronica

  Svara

 2. Åh, och jag som så lämpligt fyndade en röd jacka på rean i somras. Funkar utmärkt nu på hösten, med tröja under om man inte ska cykla eller annars röra på sig så mycket att man håller värmen. Jag tycker egentligen att höstjackor är ett lite knepigt kapitel, i synnerhet eftersom jag cyklar mycket och alltså lätt får alldeles för varmt. Det är enklare på vintern, när jag inte cyklar, eller på sommaren när jag konsekvent undviker jackor.

  Svara

 3. Ja, det är klurigt med jackor. Jag växlar lite mellan vinterjackan och höst/vår/sommarjackan nu (båda svarta, dock…).

  Svara

 4. Och har man en röd höstjacka, som inte jag heller har, slipper man se ut som en ninja när man har svarta jeans och svart jacka…

  Svara

 5. Tihi, ja, det är klart… Jag funderar på att skaffa knallröda vantar, mössa och halsduk i stället!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.