Hoppa till innehåll

Röd höstjacka

Det är snyggast att ha röd jacka på hösten. Det passar så bra med alla gula löv. Nån gång ska jag ha en röd höstjacka – fast nu har jag svart.

Publicerat iVardagsliv

6 kommentarer

  1. Ika Ika

    Åh, och jag som så lämpligt fyndade en röd jacka på rean i somras. Funkar utmärkt nu på hösten, med tröja under om man inte ska cykla eller annars röra på sig så mycket att man håller värmen. Jag tycker egentligen att höstjackor är ett lite knepigt kapitel, i synnerhet eftersom jag cyklar mycket och alltså lätt får alldeles för varmt. Det är enklare på vintern, när jag inte cyklar, eller på sommaren när jag konsekvent undviker jackor.

  2. Ja, det är klurigt med jackor. Jag växlar lite mellan vinterjackan och höst/vår/sommarjackan nu (båda svarta, dock…).

  3. Lisa Lisa

    Och har man en röd höstjacka, som inte jag heller har, slipper man se ut som en ninja när man har svarta jeans och svart jacka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *