Hoppa till innehåll

Vi har ett gym i källaren!

För ett tag sedan fick vi en lapp i brevlådan om öppettider för “motionslokalen”. Idag passade vi på att kolla vad det är för någonting. Det var ett gym! Ett alldeles riktigt gym i vår källare som vi får gå till alldeles gratis på kvällstid de flesta dagar i veckan. Kanske inte riktigt lika bra och heltäckande som Geråshallen, men det är jättenära, jättegratis och jättebättre tider om man ska försöka kombinera med ett vanligt jobb – Geråshallen stänger ju vid 16-17-tiden om dagarna.

Vi kommer garanterat gå dit och testa snart.

Publicerat iVardagsliv

3 kommentarer

  1. Linnéa Linnéa

    Perfekt! Vi har också ett i ett av grannhusen, men det var inte mycket att hurra för.

  2. Karin Karin

    Det är guld värt med gym i närheten! Lyxigt!
    Btw, så ses vi ikväll, ser fram emot det. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *