Hoppa till innehåll

Duktigdag, eller?

Igår hade vi en sån där ofantligt duktig dag, som känns mycket mindre duktig bara för att jag inte fick något exjobbat. Vi började med att träna på Geråshallen. Sen kom vi hem och åt mat och fortsatte träningspasset med att städa. Det blev en ganska omfattande städning – Jonas tvättade fönster, jag dammade, dammsög seriöst med möbelflyttning och allt (soffan är tung), städade badrummet och så gjorde vi en gemensam hålla-och-piska-matta-insats efter att vi upptäckt att vår mattpiskställning på gården är försvunnen.

Efter det var det hög tid att åka in till stan och handla. Vi kom till Nordstan ca 18.15 och tyvärr stängde tebutiken 18:00… men vi lyckades i alla fall handla på Systemet och Hemköp, så nu ska vi vara rustade inför kvällens partaj.

Vi har alltså fest ikväll. Som tur var kollade vi med några bra människor att de kunde innan vi spikade datumet. Det ser ut som att det bara blir just de som kommer… allt annat händer visst också idag, så vi har fått drösvis med “nej tyvärr”. Vi borde bli 8 pers totalt, oss själva inräknade. Verkligen tur att vi började med att säkra de viktigaste! :)

För övrigt är det en fröjd att skriva inlägg här numera efter att jag avsevärt förbättrat min preview-funktion. Inget mer posta och se att nåt blev skumt för att sen hålla på och ändra i det postade inlägget. Åtminstone inte när det gäller dagboks-, film- och bokinlägg. Om jag inte stöter på nån bugg, förstås…

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Lisa Lisa

    Ni får ha mera fest så att vi kan komma nästa gång!

    Hoppas det blir kalaskul ikväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *