Hoppa till innehåll

Hej hallå världen här är jag igen…

Ja, eller hej Linköping och Oskarshamn i alla fall, för där kommer jag att befinna mig i veckan.

Ser för en gångs skull fram emot min linköpingsresa! Min officiella anledning att åka dit är att jag ska opponera på ett exjobb och just det kanske inte ska bli det roligaste i världshistorien, men det ska bli skönt att få ännu ett obligatoriskt moment i utbildningen avklarat. Men det som är riktigt roligt är att jag ska bo hos Frida och Einar och att jag förhoppningsvis får träffa ännu fler gamla bekanta om de dyker upp på pubkvällen jag initierat.

Oskarshamnsärendet är mindre muntert – begravning för Jonas morfar.

Hur ska det gå med mitt Svorak-projekt nu när jag åker ifrån min dator..?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *