Dagens kraschade planer

Det blir en ofrivillig filmkväll för mig. Det är väl inte fy skam, men jag hade sett fram emot att åka på festen hos Jonas L och Julia, så det känns väldigt trist. Jag mår så där skumt… seg, långsam och snurrig med känslan av att befinna sig under vatten med blod som brusar i ådrorna och en öm stelhet i hela kroppen… så där allmänt sjuk och infekterad alltså. Jag orkar helt enkelt inte göra något mer än att ligga och glo och dessutom är det nog bra att ta det lite lugnt i stället för att bli riktigt risig till intervjun på måndag… vilket jag förstås kan bli ändå. Usch, jag vill inte.

Nu bäddar jag ner mig i soffan, för det var jobbigt att sitta upp så här länge…

3 kommentarer

  1. Stackarn…Hoppas du kryar på dig och lycka till på intervjun!
    Vad ska du se för film? Vi ska se Juno (för andra gången, måste visa den för min lillasyster).

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *