Hoppa till innehåll

Segt nät, seg jag

Nätet har varit segt som kola i flera dagar, som så ofta förr. Jag blir nästan tokig, man är ju liksom van vid att det brukar gå att ladda in en sida på första försöket och att det går att ladda in flera sidor i olika tabbar. Om Jonas tittar på en Youtube-video brukar jag också kunna göra saker på min dator. Jag är så trött på vår sunkiga stenåldersuppkoppling! Och jag är trött på att Comhem ställt oss i kö för hastighetsuppgradering och att inget händer, men att de ändå ringer och utpressar oss med jämna mellanrum och säger att vi kan få högre hastighet direkt om vi bara tar deras andra tjänster också. Fult! Det skulle förvisso kunna vara värt att betala för fler tjänster och inte använda dem om nätet verkligen blev bättre, men 1) vad har vi för garantier att det blir bättre? och 2) jag blir så arg på deras utpressningstaktik att jag tackat nej direkt i ren irritation när de ringt. Fult, fult, fult!

Vad som dock potentiellt är ännu värre än att nätet är segt idag är att jag är seg idag. Vaknade med tungt huvud och värkande hals, så jag gick upp och kokade en stor kopp med nåt sorts förkylningste jag fått en påse av i en swap. Teet är jätteäckligt, men det vore ju bra om det hjälpte… jag har massor att göra idag och det är födelsedagspartaj för Jonas L ikväll! Plus, givetvis, att jag har jobbintervjuer nästa vecka och skulle tycka det var sisådär häftigt att sitta och snörvla. Får hoppas att jag piggnar till…

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Verapera Verapera

    Mmm är i samma situation…förkyld och ikväll är det fest. Festen råkar dessutom vara hemma hos mig så det blir svårt att komma undan ;-P men det löser sig nog, hmm hur var det, whiskey är väl bra mot förkylningar? ;-) Ha det så kul ikväll trots förkylningen! Kram Veronica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *