Hoppa till innehåll

Hemma idag

Efter lite vånda ringde jag och sjukanmälde mig idag. Jag tror det var rätt, för nu har jag suttit vid datorn i säkert en hel kvart och känner mig närapå svimfärdig… det blir definitivt en dag mestadels i sängen/soffan.

Så idag är en sån där dyr dag… karensdag… menmen, jag ska väl inte tänka på det. Är man sjuk så är man och dessutom har jag ju extra anledning att ta hand om mig just nu när jag har Mini att tänka på också. Förkylning ska inte vara skadligt för barnet, men om man får hög feber kan det vara det.

Tycker det är så olustigt att ringa och sjukanmäla sig… dels för att man låter så förkylningsäcklig och det är allmänt otrevligt att prata i telefon så och dels för att… ja, jag vet inte, men det känns väl lite fånigt att vara sjuk helt enkelt. Särskilt idag när jag hade ett specialuppdrag och stackars Lennart nu måste hitta någon annan som kan göra det i mitt ställe. Vet att han är stressad ändå och jag hade ju gärna hjälpt till och fått jobba i stan de närmsta dagarna. Och så var jag tvungen att ringa två samtal förstås, både till honom och chefen.

Nu snurrar världen lite för mycket för att det ska vara kul att sitta här… och ögonen tåras till brädden och näsan tjockar igen… sova en stund, kanske.

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Ika Ika

    Hoppas att du kryar på dig snart!

    Och nej, sjukanmäla sig är inte roligt, i synnerhet inte på mitt förrförra jobb där man fick skäll för att man inte sjukanmält sig före åtta på morgonen. Jamen ursäkta, jag börjar jobba elva och sover alltså till närmare nio. Hur kunde jag veta att jag skulle vakna nästan helt utan röst och alltså borde ha ställt väckarklockan tidigare just den här morgonen?

  2. Julia Julia

    Stackare! Inte kul att var sjuk, men ta hand om dig! Jag brukar maila sjukanmälan, jag brukar inte heller ha så god lust att ringa när jag är dålig. Krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *