Morgondagen avbokad

Jag har varit helt utslagen idag, så nu är morgondagens åtaganden avbokade. Jag har mailat berörda personer på jobbet och sagt att jag inte kommer (så slipper jag ställa klocka och ringa och snora i luren!), jag har avbokat mitt besök på MVC (på en telefonsvarare… kändes ju lite dumt att inte få någon bekräftelse och ny tid, menmen, om det är så de vill ha det… jag får väl ringa igen om ny tid) och skjutit lite på min fikadejt med Lisa.

Däremot hoppas jag verkligen att jag kan gå på vattengympan på onsdag. Det ska visst gå att få ett ersättningspass om man missar något, men jag vill ju inte missa det första! Får man vattengymnastisera snörvlandes?

Ska bli skönt att kunna sova obekymrat imorgon bitti…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *