Hoppa till innehåll

Luftslottet som sprängdes

Precis som de föregående böckerna i Millennium-trilogin är Luftslottet som sprängdes en väldigt spännande kriminalroman där det händer massor av saker och man vill veta hur det går. Man flyger igenom texten, trots att den är 700 sidor lång. Och precis som tidigare finns det detaljer att klaga på om man vill vara sån, men det känns egentligen mest fånigt, för säga vad man vill om Stieg Larssons skrivande, han var grym på att svepa med sig läsaren i berättelsen. Och det är ju precis det som räknas i den här typen av litteratur.

BokinfoTitel: Luftslottet som sprängdes
Författare: Larsson, Stieg
ISBN: 9789170016271
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *