Hoppa till innehåll

Nya handdukar!

Igår åkte jag in till stan en sväng (Jonas var hemma med Ava) och köpte bland annat nya handdukar. Det behövde vi verkligen! Vi har visserligen haft två helt ok duschhanddukar, men de två små vi hade gick åt när Ava föddes och sen dess har vi haft diskhanddukar i badrummen. Nu har vi nya, härliga, mjuka, tjocka, underbara frottéhanddukar! Fast jag har bara testat de små ännu och ser ovanligt mycket fram emot att duscha imorgon och få testa de stora. Vi borde köpa ännu fler.

Handduksludd från torktumlaren
Torktumlarludd

Vi tvättade handdukarna innan vi hängde upp dem och jag har aldrig sett på maken till torktumlarludd… nästan så vi fick en pytteliten badrumsmatta på köpet. Ni kanske kan gissa vilken färg handdukarna har..?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *