Hoppa till innehåll

Ännu mera Google

Nu testar jag Chrome igen. Jag testade den när den var helt ny och fastnade inte riktigt, men det känns som att det har hänt mycket. Och är det inte ganska naturligt att börja använda Googles webbläsare också när jag hela tiden lägger mer och mer av mitt liv i deras händer..?

Jag blev positivt överraskad av hur många bra saker som följde med i grundinstallationen. En kul men egentligen inte så nödvändig sak för mig är inbäddningen av Google Translate. Har suttit och myst över översättningen av mina blogginlägg som faktiskt är förbluffande bra. Det har hänt mycket inom automatöversättning de senaste åren!

Ska testköra ett tag och så får vi se. Det jag möjligtvis kan sakna är addons som finns till Firefox men inte Chrome och så kan jag förstås störa mig på det ovana gränssnittet. Tabbarna känns till exempel lite väl mycket IE…

2 kommentarer

  1. Åh, utvecklar du Chrome! Häftigt! Jag gillar den!

    Det var förstås onödigt elakt sagt det där med tabbarna. :) Men något med dem fick mig att tänka på IE. Jag har fortfarande sjukt svårt att förlika mig med att de ligger överst, men jag tänkte tvinga mig att vänja mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *