Hoppa till innehåll

Jesus Christ Superstar

Idag har jag och Jonas sett Jesus Christ Superstar på Göta Lejon. Det var bokat sedan länge och jag ville inte ge upp det bara för att jag råkar vara i odugligt skick just nu. Och jag överlevde faktiskt.

Musikalen var förstås häftig och det var kul att känna igen musiken (jag har sett en gymnasieuppsättning av musikalen tidigare och musiken är förstås också allmänt känd)  samtidigt som texterna av Ola Salo förstås var nya.

Jag hade skyhöga förväntningar på Ola Salo som Jesus och visst var han bra, men han överskuggades faktiskt en smula av Patrik Martinsson som spelade Judas.

En kommentar

  1. anna anna

    Såg kvällsförställningen och JCS är jättebra. Både Ola Salo och Patrik Magnusson gör väldigt bra ifrån sig. Det är flera i uppsättningen som verkligen gör musikalen till en av de alltra allra bästa som getts i Sthlm. Getsemanesången med Ola är helt outstanding:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *