Hoppa till innehåll

Mer Jesus Christ Superstar

Vi satt längst fram på Jesus Christ Superstar. Det var häftigt. Visst kunde vi haft bättre överblick, men det var häftigt att t.ex. se Maria Magdalena pressa en apelsin över Jesus ansikte blott en meter framför oss… Och det var ärligt talat lite läskigt också, med alla kundvagnar som virvlade runt liiite för nära. Och den stora rull-hammocken… och folk som slängde ut benen nästan i ansiktet på oss… Men jag är väldigt nöjd. Dessutom var det gott om benutrymme och jag hade lätt kunnat smita ut om jag hade behövt, utan att tvinga folk att resa sig.

Man fick förstås inte fotografera under föreställningen, men de var snälla nog att påpeka att det var tillåtet under applådtacket. Så då gällde det att hala fram och starta mobilen illa kvickt.

Tiden efter en bra musikalupplevelse är så härlig, med en massa musik som snurrar runt i huvudet. Jag är glad att vi inte ställde in!

2 kommentarer

  1. Jag minns inte namnen på mer än en skådis, men däremot karaktärerna. Från vänster till höger på bilden har vi: Den Ena Översteprästen, Pontius Pilatus, Maria Magdalena, Jesus, Judas, Herodes och armen på Den Andra Översteprästen.

    “Judas” imponerade som sagt med både sånginsats och skådespelande av hela känsloregistret från stillsamt till hetsigt. “Den Andra Översteprästen”, som inte syns, hade tillgång till en fantastisk skrovlig basröst som han använde vid flera tillfällen, framför allt när rollen första gången dök upp i handlingen. Han kompletterades av “Den Ena Översteprästen” som sjöng ljusare och “gnälligare”, men också mycket bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *