Hoppa till innehåll

Liten ljusning

Snart är två veckors sjukskrivning till ända och den här perioden har rymt både mina hittills absolut värsta dagar och kanske även de bästa. Just nu ser jag en ljusning. Efter att ungefär ALL mat känts lika lockande som bajs har jag nu hittat saker jag får i mig.

Jag kan äta vettiga mackor igen! Frökusar med Taifun Papillon! Det är ju riktigt matigt! Och jordgubbsyoghurt! Apelsinjuice (har iofs funkat rätt bra länge)! Till och med müsli går att äta igen, efter några veckors avhållsamhet. Och spaghetti carbonara har jag ätit vääldigt många gånger på sistone, en laddning räcker liksom till väldigt många portioner just nu. Igår åt jag pannkakor också, lite lagom försiktigt.

Och jag har inte kräkts på tre dagar! Wee!

Antagligen kommer jag snart till en svacka igen, det går så mycket upp och ner hela tiden, men jag hoppas detta får hålla i sig ett litet tag till.

6 veckor kvar tills jag började må hyfsat förra gången…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *