Hoppa till innehåll

The Christmas Wish

Will Martin förlorade sina föräldrar i en bilolycka när han var 4 år gammal och han har vuxit upp hos sina farföräldrar i en småstad. Nu är han en framgångsrik affärsman i New York. När farfadern dör återvänder Will till småstaden för att reda ut affärerna och tar tillfälligt över farfaderns företag. Samtidigt går han och farmodern igenom farfaderns dagboksanteckningar, där de hittar någonting besynnerligt. Varje jul, medan farmodern och Will julhandlat, har farfadern träffat en kvinna vid namn Lillian. Vem är hon? Farmodern önskar sig inget annat i julklapp än att få veta och Will börjar nysta i historien. Det blir en omtumlande resa som förändrar Wills syn på det mesta.

Detta är ett julmysterium som mynnar ut i fina visdomar om hur man bör vara gentemot sina medmänniskor. Jag tyckte om boken. Nu får den resa vidare med Bookcrossing.

BokinfoTitel: The Christmas Wish
Författare: Siddoway, Richard
ISBN: 0-609-60414-7
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *