Hoppa till innehåll

Ava har varit hos frisören

Ava var hos frisören för första gången nu i veckan. Tidigare har jag klippt henne, men just nu gör jag ju så lite som möjligt… Jag var inte ens med hos frisören. Det gick tydligen väldigt snabbt och smidigt, inga problem alls. Om “pissören” inte blev förnärmad av Avas uttal förstås. :)

Jag var heller inte med och köpte skor till Ava förra helgen.

Jag har haft stenkoll på allt med Ava tidigare och fixat nästan alla inköp och ta-med-till-dagis-grejer. Men det känns bra att dela upp det mer och det lär vi ju behöva göra mer i fortsättningen när vi har två. Kanske rätt nyttigt att bli oduglig ibland. :)

Obs! Jag påstår alltså inte att Jonas är dåligt engagerad i vanliga fall, men han är ganska lat (puss, älskling!) och jag är snabb på att känna ansvar.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *