Skip to content

Glimtar av en lördag

Jag börjar nästan få upp hoppet om att måendet går åt rätt håll nu! Men jag ska inte ropa hej för tidigt. Idag har jag i alla fall varit ute med familjen, det kändes stort. Vi gick genom strandparken bort till den stora lekplatsen vid Kristineberg. Där träffade vi en av Avas dagiskompisar, som hon hade jätteroligt tillsammans med. Nästa gång vi går dit får vi se till att ha med badgrejer, för där finns en rejäl plaskpool som Ava naturligtvis fann ytterst intressant.

Fast dagen började med att Ava byggde ett tåg här hemma… Allt och alla fick åka med.

Ava bygger ett tåg

Ava har byggt ett tåg. Alla får åka med.

Kristinebergs strandpark

Kristinebergs strandpark

Kristinebergs strandpark

Mamma och Ava i Hornsbergs strandpark

Jag är för övrigt barnsligt förtjust i Avas nya tröja. :) Den med HEJ! alltså. Jag gillar vanligtvis inte text på kläder, men det kan ju bero delvis på att klädtext ofta brukar vara både fånig och på engelska.

» Fler bilder från idag

Published inVardagsliv

Be First to Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *