Hoppa till innehåll

Tråkiga paket

Nu ska jag lämna in två tråkiga paket till Posten (jag hade hellre använt den här stunden till att slappa):

1) Min kamera har tvärdött, varken startar eller laddar. Har varit i kontakt med Nikon och skickar nu in kameran på reparation. Lyckligtvis är det inom garantitiden, men det känns inte så kul. Jag har tidigare dålig erfarenhet av strulande kamera.

2) En MaM Coat Upgrade 2011 bärjacka som går i retur på grund av att den var fullkomligt gigantisk och med helt skum form. Alltså, jag är fullt på det klara med att bärjackor brukar vara stora och knappast snyggast i världen, men den här hade enorma ÄRMAR. Varför? Jag hade fått plats med fem av mina armar i dem.

Ska hämta Ava på förskolan idag, men först alltså en sväng för att lämna in tråkiga paket. (Det är ju mycket roligare att hämta roliga paket!)

För övrigt är detta med bärjackan en liten följetong. Nu har jag nämligen beställt en Susés Kinder coat, dyr och säkert oformlig och ful, men jag håller alla tummarna för att den ska vara acceptabel. Jag vill ha en bärjacka! Och snart kan jag inte stänga min vanliga jacka heller utan behöver en jacka som funkar under slutet av graviditeten också, vilket jag alltså hoppas att denna ska. Gillar att den är flexibel i och med 3-i-1-konceptet (det löstagbara fodret funkar även som fristående fleecejacka).

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *