Hoppa till innehåll

Till slut kommer man till den där dagen…

…när inte ens gravidbyxorna riktigt funkar längre. Då är det snickisarna som gäller. Det är sjukt opraktiskt med hängslen och inte så himla snyggt heller, men magen slipper i alla fall saker som sitter åt.

image

Jag hittade ett par bra grå gravidbyxor på H&M för 299 kr väldigt tidigt i graviditeten. De var det första paret jag skaffade (hade några mindre bra par från förra graviditeten, fast i Nyköping, och när jag sen provade dem funkade de inte alls…) och jag har använt dem i stort sett dagligen ända fram till nu. Köpte ett par till beiga som var snyggare men mycket obekvämare, så dem har jag knappt använt alls. Men de grå är väldigt mjuka och sköna, fast lite fult sunkgrå och ganska slitna numera. De har en sån där mjuk “tub” för magen, men den har börjat störa mer och mer. Jag blir tvungen att vika ner den när den trycker för mycket på magen, men det känns lite skumt. Så idag har jag snickisar. Snällare mot magen, men hängslen är omständligt…

Om det inte vore så jobbigt att vara utan fickor skulle jag kanske prova lite mer tajts + klänning också…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *