Byxjubel och Lillebrors första egna plagg

Jag tycker ju att det är svårt att hitta bra barnbyxor (de jag skrev om i det länkade inlägget var faktiskt bra, kanske köper fler), men en sort jag gillar är Villervallas manchesterbyxor. Gillar att de kombinerar skön mudd upptill med en seriös byxkänsla, att tyget är mjukt och att de inte är för smala. Ava har ett par 104:or sedan tidigare (i färgen dark pool) och jag har hållit utkik både hos Villervalla och på Tradera efter fler par i andra färger. Hittills har det varit fruktlöst, men nu har de fyllt på i webbutiken! Jag klickade hem ett par gröna 110:or:

Jag passade även på att köpa en outfit till Lillebror. Inte för att vi egentligen behöver fler bebiskläder, då vi har massor sparat efter Ava, men något eget kan han väl få ha? Det blev ett färgglatt kit:

I storlek 56, så de lär väl inte gå att använda särskilt länge, men han måste väl få ha en egen komma-hem-från-BB-outfit :). Det är ju så roligt att köpa bebiskläder, känns trist att inte riktigt kunna göra det nu. Det här kändes väldigt syndigt. Jag ska lägga band på mig, det enda som kanske är vettigt att köpa är nog strumpor. Vi har säkert några par sparade, men det är måste ju vara skönare med nya, mjuka för ovana små bebisfötter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.