Lite ego…

Alltså, det är rätt synd att man inte kan välja mer vad som visas på ens Flickr. Nu ser det väldigt egotrippat ut hos mig, eftersom jag just laddade upp en lång radda bilder Helena genom tiderna. Det började med att jag satt och funderade på att klippa mig och så tittade jag tillbaka på hur jag sett ut tidigare… och på den vägen är det.

Tänker att jag vill klippa mig så här igen (bilden är från 2006):
061121 031

Jag gillar visserligen långt, men inte långt och slitet. Jag gillar kort lugg också, men det är bara att inse att det är för mycket maintenance för mig. Det blir gräsligt så fort.

Nu återstår bara att faktiskt lyckas gå till frisören…

» Jag | Me på Flickr

3 kommentarer

    1. Ja, det är jätteskönt med kort hår, men jag bryr mig inte tillräckligt om mitt hår för att hålla efter det. Sen tar det så himla lång tid av hemskt mellanting om man vill prova något nytt (längre) också… Så nu när jag har lite längre (bidde bara så för att jag slutade klippa mig när jag blev gravid och inte orkade tänka på håret…) tänkte jag nog hålla det hyfsat långt.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *