Hoppa till innehåll

Haha, vi klarade EN dag…

Nä, det var ju inte så lätt, det där. Vi klarade EN köpfri dag. Idag behövde visst Jonas ett gymkort, eftersom de hade ett bra erbjudande just nu. Och när det ändå var kört passade jag på att köpa boken jag vill läsa härnäst, Tell The Wolves I’m Home.

Nystart imorgon då….

Publicerat iVardagsliv

2 kommentarer

  1. Haha, bättre lycka imorgon! Men det är intressant det där, hur lätt det är att trilla dit, och hur mycker mer man shoppar än man tänker på.

    • Ja! Och det är intressant att det faktiskt känns så himla BRA att köpa saker! Som man behöver, eller tror att man behöver, såklart. Men ofta kan man ju lugna sig lite. Känns det inte lika viktigt efter någon dag kanske man inte behövde så mycket som man trodde…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *