Hoppa till innehåll

Vardagslyx, hörsel ok och vaccinering

Idag behöver jag inte hämta på dagis. Ava ska till en kompis och leka och Jonas hämtar henne där på hemvägen. Jag hoppas jag slipper känna mig för orolig (jomen, jag ÄR ju en hopplös hönsmamma…) och kan njuta av detta fantastiska att slippa lägga upp hela dagen för att passa en tid. Jag ska visserligen försöka laga mat tills de kommer hem, men det är inte lika stort och oundvikligt som en dagishämtning.

Igår varken lämnade eller hämtade jag, men Ava var hemma då, eftersom vi skulle till BVC lite för sent för att det skulle vara någon vits att gå till förskolan sen. Ava gjorde omprov av hörseln och lyckligtvis gick det galant denna gång! Skönt! Hon var ganska spattig sist, så antingen blev resultatet dåligt pga det, eller för att hon var förkyld.

Sander fick sina tremånadersvaccinationer också. Skrek såklart hjärtskärande, men det gick över snabbt.

Det var skönt att inte behöva ge sig ut i snöandet en gång till för att hämta Ava sen. Samtidigt blev jag väldigt trött eftersom jag inte kunde ligga i sängen och slappa med Sander stor del av dagen, som jag brukar. Ava är ju lite för social för att det ska gå, plus att det inte känns så lämpligt att eventuellt ligga och somna om hon nu skulle gå med på att låta oss ligga i lugn och ro. Lite koll vill man ju ha.

Givetvis missade hon saker på förskolan… Det jag visste var att de skulle börja se filmen Mio min Mio efter att ha läst boken, så vi såg den hemma, för att minimera skadan…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *