Promenad och picnic

image

Idag har vi varit ute på promenad och picnic! Vi gick längs vattnet på Kungsholmens norra sida och stannade vid lekplatsen med Bonnierhuset tvärs över vattnet. Där åt vi varm korv med bröd, drack varm dryck (choklad och te) och åt små delicatobollar och godis. Mycket gott och det blev första gången med mattermos för vår del. Riktigt bra koncept!

Sen gick vi vidare till Stadshuset och tittade lite där, för att sedan ta tunnelbanan hem. Vi hann även bevittna något slags parad…

Jag tyckte det kändes bra att komma ut och göra något i stället för att bli frustrerad av att vara hemma och misslyckas med att göra det man vill… Tyvärr var inte Ava precis såld på idén långpromenad, men hon gillade picnicdelen i alla fall. Kanske får åka någonstans nästa gång…

Sander sov i vagnen förstås, men vaknade på Hantverkargatan när vi var på väg till tunnelbanan. Han gjorde sig hörd då, men låg sedan vaken och tyst hela vägen hem!

» Fler bilder på Flickr

2 kommentarer

  1. Härligt med utflykt. Man blir så härligt trött och pigg på samma gång. :) Var själv ute idag med barnen. Alla tre. Tog en runda på stan och handlade present och mat samt fikade lite.

    Svara

  2. Så skönt att komma ut istället för att vara inne och vara frustrerad! Och smart med mattermos till korven!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *