Påskfrid

Jonas och Ava firar påsk hos farmor och farfar och jag och Sander har äntligen några dagar i lugn och ro för oss själva. Sååå skönt! Det är ju inte övriga familjen jag vill slippa, såklart, utan alla tider att passa, alla måsten och allt stoj.

Jag började min egna tid med att städa! Eller i alla fall röja undan alla prylar som låg och skräpade på alla ytor. Sååå skönt att slippa se eländet i några dagar. Det håller sig väl så här till cirka fem över attdekommerhem…

image

Jag har även fixat påskiga tulpaner och hällt godis i ett gammalt påskägg.

image

Annars satsar jag mest på att amma och sova. Mycket intressant att se hur dagarna blir när Sanders behov får styra mer än de kan göra när man måste gå till förskolan en viss tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *