Cirkelfys-fail

Har missat två gånger av “mitt” pass Cirkelfys nu pga ondsint förkylning och bortrest Jonas. Men igår var det dags, tänkte jag. Bara det att det var fullt… Nackdelen med att köpa engångsbiljetter är ju att man inte kan boka i förväg. Och jag kom sent, två minuter innan passet skulle börja, vilket uppenbarligen var dåligt.

Det fick bli gymmet i stället. Första gången jag var där och jag kände mig ju lite bortkommen först… Men jag värmde upp lite på cykel och gick sedan runt provade lite maskiner. Tyvärr var det löjligt fullt med folk vid de fria vikterna och skivstängerna. Jag hittade några lediga fasta skivstänger och gjorde lite marklyft, men fick knappt plats… Inte så kul. Och det kändes väldigt stereotypt att fria-vikter-ytorna ockuperades av biffiga män. Jag kände mig väldigt liten…

Men men, jag tränade i alla fall under tiden passet varade och nu har jag testat löpband också, det var inte så läskigt som jag tyckt att det verkar, fast ganska tråkigt…

Något måste jag ha gjort rätt, för åtminstone vissa muskler klagar idag…

Bra att det finns alternativ om passet är fullt, men jag hoppas jag lyckas gå på det nästa vecka, för två veckor efter det är bokade till förskolegrejer (då blir det medelpass på torsdagen i stället).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *