Nästa grej som ska in i rutinerna

…är öppna förskolan. Jag hoppas i alla fall att vi ska trivas där, som vi gjorde i Landvetter (fast tror nog inte att det blir riktigt lika bra…). Så himla bra dagisträning.

Nu är det öppna förskolan i Rålambshovsparkens parklek som gäller. Trist nog hade lokaltidningen precis en artikel om hur fullt det är där och att inte alla blir insläppta när de kommer. Men jag håller tummarna…  Jag har inte lyckats ta mig dit ännu, men i alla fall tänkt ut hur det ska gå till. Det gäller att gå dit direkt efter förskolelämningen och eftersom vi måste äta lunch där måste vi alltså ta med den redan på morgonen. Meckigt, men det är väl bara att börja så känns det nog lättare sen… Det är bara så mycket annat hela tiden. Men snart så!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *