Hoppa till innehåll

Öppna förskolan + föräldramöte

Jag och Sander kom iväg till öppna förskolan i Rålis idag! Det blev samma upplägg som vi brukade köra med Ava: först lite lek, sen sångstund, sen lunch och så somna i vagnen på väg hem. Det gick bra, men Sander var väldigt nära att somna redan på väg dit (först en halvtimme i vagn för att lämna Ava och sen ytterligare en kvart till öppna förskolan…). Jag kände mig väldigt jobbig när jag höll honom vaken med muntra tillrop och genomgång av djurläten… Men det gick och han utforskade piggt den nya miljön och prylarna där. Sångstunden kändes ovan, med många sånger jag inte kunde, men sånt kommer man ju mer in i senare. Det fanns bara tre barnstolar i köket, men vi knep en och lyckades få i oss åtminstone litegrann att äta innan Sander blev väääldigt trött och det var dags att gå hem. Han somnade så fort vagnen började rulla. Promenaden hem tog en halvtimme och just då kändes det väl som att jag hade kunnat komma på bättre saker att göra med min egentid än att gå i regn, men det kändes bättre när han sov två timmar till när vi kommit hem.

Nästa vecka är såklart öppna förskolan stängd, men jag hoppas få till minst ett besök i veckan sen.
Ikväll har jag varit på föräldramöte på förskolan. Hann äta middag, men Jonas fick ta över Sandermatningen och jag drog på mig en ickefläckig och amningsovänlig tröja och skyndade iväg. Det var ju inte precis någon exotisk destination, men trevligt att komma ut lite och vi fick äppelpaj och frukt, mums.

Och nu ligger jag här bredvid en sovande son och funderar på om det är värt att försöka ta sig upp…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *