Hoppa till innehåll

Jag är en Friskis!

image

Wee! Fast tyvärr är det bara ett enveckas gratiskort som jag fick idag. Önskar det vore lite mer, vore ju så skönt att kunna förboka pass eftersom det har varit tajt om plats på mitt cirkelfyspass de senaste gångerna. Fick gymma i stället en gång och gled in på någon som inte dykt upps plats en gång. Är sugen på att skaffa kort med månadsbetalning, är bara rädd att inte kunna utnyttja det så bra, man binder sig ju i ett år…

Var på medelpass idag förresten. Kunde ju inte cirkelfysa igår pga föräldramöte. Och nästa vecka kan jag eventuellt komma iväg på tisdag, då blir det gymmet eftersom det inte finns något annat lämpligt. Försöker verkligen gå en gång i veckan och allra helst cirkelfys på onsdagen.

Mina snorbilliga Ica-skor som syns på bilden är förresten förvånansvärt sköna (inget ont i fötterna!), men också riktigt hala… Stör bara i vissa övningar, så jag överlever nog… Eller kan man typ valla skor och öka friktionen?

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *