Kvällsborta!

Ikväll har jag varit borta och låtit Jonas lägga Sander för första gången! Och det gick jättebra!

Jag gick på bio och såg Stockholm Stories, som jag tyckte om, och sen tog jag en kopp te på Espresso House. Kom hem ca 21.30 och väckte Sander eftersom det av någon anledning inte gick att öppna dörren först så jag blev tvungen att rycka och väsnas lite… Hade förstås varit skönt att få komma in och göra mig i ordning i lugn och ro, men det var samtidigt bra att få amma. Det behövdes VERKLIGEN efter sisådär 15 timmar utan…

Känns i alla fall väldigt bra att Jonas kunde lägga Sander utan en massa gråt och härj. Han somnade lugnt i Jonas famn i soffan. Om jag hade varit hemma skulle det ha varit svårare, för han vill ju amma om han vet att jag finns där.

Nu börjar jag genast fantisera om allt annat roligt jag skulle kunna göra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.