Klänningsvecka dag 4

Idag kör jag crazymönstrat från Indiska:

image

Och lite närmare:

image

Bra:
FICKOR! Ordningen är återställd! Dock lite för små fickor, men de duger.
Hellånga ärmar är trevligt.
Mjukt material.

Mindre bra:
Jättekort! Känns olustigt.
Knappar i nacken som känns en del, särskilt under kofta och jacka.

Dagens kombo:
Mjuka och löst sittande leggings som är sköna, men fladdrar lite fult vid vristerna… men de är i alla fall så sköna att jag faktiskt använt dem som mjukisbyxor hemma vid något tillfälle. Skär bara in lite i midjan… Kofta som jag typ snott av min mamma. :)

Finns väl kanske utrymme för förbättring…

Dagens slutsats:
Jag är kluven till den här klänningen pga kort. Men den får vara kvar tills vidare…

Dagens gallring:
image

Idag tar jag ett ömt farväl av dessa tre klänningar. Eller jag har åtminstone bestämt mig för att göra det, får se när jag hinner Tradera bort dem eller vad jag nu gör. De är fina, men de passar mig inte alls, tyvärr. Bort, bort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.