Hej Nexus 5!

image

Jag har en Nexus 5! En alldeles egen! För det som egentligen är helt stört är ju att jag redan haft en ett tag, fast som jobbtelefon. Och jag får använda jobbtelefonen privat så mycket jag vill, men jag kan ändå inte förlika mig med att inte skilja på jobb och privat i detta fall. Så nu har jag alltså två Nexus 5… Galet, jag vet. Men nu ska jobbtelefonen få stanna på jobbet och bli lite mer som min jobbtelefon var när jag hade ett fornminne till telefon.

Lite mindre spännande med en ny telefon som man redan är bekant med, men känns himla bra ändå. Tryggt att ha testat den ett tag, så jag fick bli säker på mitt val. Har även fingrat på kandidat 2 på Mediamarkt, men den kändes inte alls aktuell pga mycket mindre skärm. Gillar Nexus 5s stora,  lyxiga skärm och att telefonen ändå är hanterbart stor.

Och så är den ca tusen gånger snabbare än min gamla trötta Samsung Galaxy S2, som tjänat mig väl men som jag nu förbereder mig för att ta ett ömt farväl av. Och så är den generellt jättebra. Wee! Hoppas att det inte är alltför mycket kvar av de 24 bindningsmånaderna när denna också sloknar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.