Bio och shopping med Ava

shoppingavaaug2

Idag har jag och Ava haft en heldag på stan. Det är inte så ofta vi gör saker utan Sander, men vilken skillnad det är! Allt blir så mycket enklare när man kan fokusera på ett barn.

Vi började med att gå på bio och se Lego-filmen. Den var spännande och bra, även om den kändes väldigt designad för att man ska bli sugen på att köpa lego, inte helt oväntat…

Huvuduppdraget efter det var att köpa en ny jacka till Ava, sekundärt skor och övriga kläder. Vi lyckades riktigt bra, tycker jag, se bild ovan. Ava var glad att få en “nästan regnbågsjacka” och regnbågseffekten kommer ju att förstärkas av de gröna skalbyxor hon har sedan innan. Jag tycker det känns roligare att köpa kläder sedan hon öppnat sitt hjärta för svart (ett tag tidigare hade inte ens jackan gått an pga svart längs reflexen och inuti jackan…) och blivit lite mindre fixerad vid rosa. Men JÖSSES vad klädaffärerna öser ut blingblinghyllor över barnavdelningarna! Det underlättar inte när man vill få ett barn att koncentrera sig på det man är där för…

Vi hann gå omkring och sukta efter allt möjligt på BR Leksaker också och jo, faktiskt köpte vi en liten legobyggsats… vi är så lättledda! Det var Avas första smålego, vi var ju beredda att köpa en stor byggsats när vi var på Legoland förra året, men hon var inte alls intresserad då utan ville hellre ha ett gosedjur. Vi hade i alla fall roligt när vi byggde ikväll och det känns som att hon kommer att få något lego i födelsedagspresent..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.