Oskarshamnskalas och öroninflammation

Vi var i Oskarshamn lördag-söndag och firade farmor och farfar som fyller 60 resp 65. Farfar går i pension om några dagar! Det var stor fest med jubilarernas många syskon och deras respektive, och så vi och Emma och Johannes såklart.

Trevligt, fast på natten vaknade Ava med fruktansvärt ont i örat. Öroninflammation. Under söndagen sprack trumhinnan och Jonas fick ta henne till närakuten på Astrid Lindgrens barnsjukhus fast det egentligen var läggdags.

Hon fick inte det där hemska Kåvepenin-granulatet, men ändå en flytande form som har varit en pärs för henne, känns skönt att idag är sista dagen.

Jag vabbade måndag till onsdag och hade även Sander hemma utom på tisdagen. Då skulle Ava ha haft efterlängtat julmys med föräldrarna i skolan, men vi kompenserade med att baka pepparkakor och mysa lite själva.

Igår jobbade Jonas hemifrån med Ava och idag är det skoldags igen. Så missar hon i alla fall inte att se treornas luciatåg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *