Hoppa till innehåll

Helg i Nyköping

I fredags tog jag och barnen tåget till Nyköping efter jobb, förskola och skola. Jag har åkt med Sander en gång förut, utan vagn och särskilt mycket packning. Detta var första gången med båda barnen, (liten) vagn och rejäla backpackerryggsäcken. Lite bökigt, men det gick ju bra…

På lördagen gick vi på stan och shoppade bland annat presenter till kommande kalas. Barnen fick också varsin såpbubbleblåsare som blåste väldigt många bubblor… jätteroligt.

På söndagen var vi och lyssnade när mormors barbershopkör Baltic Harmony sjöng på Fåfängans kultur- och trädgårdscafé.

På måndagen kom Jonas efter att ha fått ett par dagar i lugn och ro och anslöt till lunch och sen nationaldagspicknick på Vallarna. Barnen fick fina ballonger, men Sanders lossnade från snöret när vi hade kommit nästan ända hem… jättesorgligt, såklart, men de hann ha väldigt roligt med ballongerna på vägen hem och Ava var snäll och lät Sander låna hennes en del.

Skönt att få åka bil hem sen, även om vi fastnade i köer och kom hem en stund efter att vi hade tänkt ha middagen på bordet.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *