Något mer om sommaren

Sådär. Nu har jag flickrat alla sommarbilder och nämnt de huvudsakliga grejerna här på bloggen också. Så nu är det väl dags för vardagsbloggande igen. Men kanske har jag inte riktigt sagt allt om sommaren ännu?

Jag har nog till exempel inte sagt jättemycket om Oskarshamn. Vi hade ju Oskarshamn som bas i fyra veckor och det blev ovanligt många dagar där också. Några dagar var vi där samtidigt som Emma och Timo och fick gulla bäbis. Han är så go nu, inte det minsta skeptisk till främlingar ännu. Det känns väldigt roligt att få uppleva en bäbis utan att köra hela rejset en gång till, så att säga.

Jag sprang och geocachade en hel del i Oskarshamn, det var väldigt kul. Jag lärde mig snabbt att känna igen namnen på några av de mest aktiva personerna där. Kan tänka mig att man blir lite buddy med varandra om man ägnar sig åt geocaching på ett mindre ställe. Kanske inte samma sak i Stockholm.

Farmor och farfar stod för en hel del underhållande av barn medan vi var där. Jag och Jonas åkte ju till Strandnära, men vi var också på bio en kväll och såg Ghostbusters.

På hemvägen lunchade vi hos Maria & c:o. Det var ett tag sedan vi sågs. Minstingen hade vi inte ens träffat… eller tja, han var i magen när vi sågs för tre år sedan. Väldigt trevligt att ses igen.

När vi kommit hem till Stockholm fick vi besök av Emma, Johannes och Timo en dag, det har jag inte heller nämnt. Det var på Lars-dagen, så vi firade att både Timo och Johannes hade namnsdag. Barnen grejade med fika, ballonger och presenter, såklart. :)

Sen måste jag ju säga något om bilåkandet. Det har ju varit… jobbigt… att åka bil med barn ända sedan vi fick Ava. Men nu gick det ju riktigt bra? Jag har till och med börjat fundera på bilsemester i Europa… Det som mest talar emot det är väl att Ava fortfarande blir åksjuk ibland, men det känns som att det också blivit bättre.

Ja, det var väl lite av allt…?

Och just det: sex veckor, alltså. Att gå tillbaka till kortare semester känns inte ok… Föräldradagarna är nästan slut, men tjänstledighet för att förlänga ledigheten framöver är väldigt lockande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.