Hoppa till innehåll

Teerna då?

20161215_132512

Det dräller av såna här tepåsar på båda mina skrivbord (jobbet och hemma). Jag hade väl någon sorts tanke om att jag skulle blogga om dem, men det hinns ju inte riktigt med.

Min solklara favorit hittills är Lu, ett rent grönt te. Ja, jag säger ju det, såna här kreativa smaksättningar är egentligen slöseri på mig. :) Men hur som helst, av de smaksatta gillar jag kryddiga teer bäst, som Tja(i) i bilden. Jag föredrar riktigt te, så dagarna med rooibos eller örtte är inte så intressanta. Dagens örtte (15 Friskus) blev bara en kopp av, sen bytte jag till jobbets English Breakfast.

Hur som helst, det är fortfarande väldigt mysigt, hela te-adventskalendergrejen. Jag skulle ha gillat om det hade stått på påsarna vad de innehåller, mer än vad som eventuellt framgår av namnet.

En kommentar

  1. Ika Ika

    Kul att läsa det du hunnit skriva om teadventskalendern! Jag konstaterade mig också vara tesnobb när det vita teet blev min favorit. Jag blev överraskad av att jag tyckte mycket bättre om örtteerna än jag väntat mig, men rooibos är jag rejält trött på efter den här knappa månaden. Alla rooibos-sorterna smakade ju likadant, och rooibos hör inte till mina favoriter.
    Trots allt var det en rolig adventskalender som jag kan tänka mig att köpa nästa år också. Mörka december blev roligare av de här teöverraskningarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *