Min lyxiga introverta helg

Jag har ju inte nämnt min långa helg för mig själv! Senaste helgen var vi på lillkusin Timos ettårskalas, farmor och farfar sov över hos oss och barnen blev klippta av frisören. Men helgen innan! Då åkte Jonas och barnen till Oskarshamn på fredagen och tack vare att det var sportlov kunde de åka hem först på måndagen. Jag fick alltså TVÅ hela dagar, i vanliga fall när vi får till egna helger blir det ju bara en hel dag + en kväll och en morgon, typ. Jonas fick motsvarande under jullovet och det var väldigt lyxigt att det gick att få till för mig också (men vi nöjer oss nog med att sträva efter fre-sö igen framöver, det är knepigt nog att få till).

Hur som helst. Ingela hörde av sig och undrade om jag ville hitta på något på fredagen. Jag tog chansen att faktiskt bjuda hem en kompis till en lugn och tyst lägenhet för soft hemmahäng bara. Helt enkelt och smidigt, vi beställde pizza och bakade supersnabb mugcake till efterrätt. Åt och pratade. Gott så.

Och sen hade jag alltså mina TVÅ HELA DAGAR! Jag borde väl egentligen ha tagit ledigt på måndagen för att krama ur några ytterligare timmars soft hemmahäng, men aaah, det var underbart som det var. Jag gjorde mest bara vad jag kände för. Läste Björnstad, såg en film, fixade sidan om episka läsutmaningen som Ingela fått in mig på, lyssnade på Säkert…

Sååå skönt att bara göra som man vill och inte känna sig så attans jagad hela tiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *